Nažehlovací záplaty riflové 13x18 cm

Kód: 730272/35411/55469/153199
26,47 Kč

Zvolte variantu

Riflové nažehlovací záplaty, vyrobené z kvalitní bavlny, mají obdélníkový tvar se zakulacenými rohy. Lepící vrstvu tvoří polyetylenové lepidlo. Použití: Záplaty jsou v poslední době módním doplňkem od

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
od 1990,-
Dárek zdarma
Dárek pro Vás
k objednávce nad 1000,-
Tisíce spokojených zákazníků
Tisíce spokojených zákazníků
na základě vyřízených objednávek
1 sáček, 1 žíhaná tm.
Skladem (297 sáček) | 730272/35411/55469/153199
Můžeme doručit do: 26.11.2024
26,47 Kč
1 sáček, 3 antracitová
Skladem (122 sáček) | 730272/35411/55469/153826
Můžeme doručit do: 26.11.2024
26,47 Kč
1 sáček, 4 modrá delta
Skladem (108 sáček) | 730272/35411/55469/153827
Můžeme doručit do: 26.11.2024
26,47 Kč

Detailní popis produktu

Riflové nažehlovací záplaty, vyrobené z kvalitní bavlny, mají obdélníkový tvar se zakulacenými rohy. Lepící vrstvu tvoří polyetylenové lepidlo. Použití: Záplaty jsou v poslední době módním doplňkem oděvů - košil, kalhot či sak, který působí velmi stylově. Tyto záplaty se často používají tam, kde je třeba zpevnit některé části oděvu (kolena, lokty atd.). Nažehlovačky můžete využít i klasicky při záplatování bund, riflí, kalhot a dalšího oblečení. Návod použití: Sejměte ochrannou fólii ze spodní strany. Záplatu přiložte lesklou stranou na látku (nepoužívejte umělé tkaniny). Poté položte na žehlicí prkno tak, aby aplikace byla vespod a přes ní látka. U napařovacích žehliček vypněte napařování. Přežehlujte z rubu pod větším tlakem po dobu 15 - 20 vteřin. Pak nechejte látku 15 minut vychladnout. Po nalepení drží pevně, přesto se doporučuje je prošít. Jeden sáček obsahuje 2 ks nažehlovacích záplat.
  • Rozměry: 13 x 18 cm
  • Obsah balení: 2 ks

Doplňkové parametry

Kategorie: nažehlovací záplaty
Složení: bavlna:100%, nános polyetylen,

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: